CUMA akşamı deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına bugün başlayan Gaziantepspor'un antrenmanına, şike soruşturmasında verilen 2 yıl men cezası, önümüzdeki hafta dolacak olan İbrahim Akın'da katıldı.
Sahasında Torku Konyaspor'la 3-3 berabere kalan Gaziantepspor'ın Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde bir antrenman yaptı. Kırmızı siyahlı futbolcuların neşeli olduğu görülenhs antrenman, düz koşu ile başlayan ve kondisyon ağırlıklı devam etti. Hafif sakatlığı bulunan Serdar Özbayraktar, takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana Tahkim Kurulu'nun şike soruşturmasında 2 yıl men cezası verdiği 29 yaşındaki İbrahim Akın, Fenerbahçe maçı öncesi ilk defa takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.
TRAORE: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
Torku Konyaspor'a 2 gol atan Abdou Razack Traore, üzgün olduğunu ifade etti, "Önemli olan 2 gol atıp, galip gelebilmekti. Skor 3-3 olunca haliyle 2 puan kaybettik. Kazansaydık, attığım bu 2 gol, beni mutlu edecekti ve büyük anlam kazanacaktı" dedi.
Traore, cuma günü karşılaşacakları Fenerbahçe maçından puan almak istediklerini de söyledi, "Bizi zor bir maç bekliyor. Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşmak gerçekten zor olacak. Amacımız puan almak" diye konuştu.
STANKEVICIUS: "FENERBAHÇE'YE ODAKLANIYORUZ"
Torku Konyasspor maçını kaybedilmiş bir müsabaka olarak yorumlayan Marıus Stankevıcıus, Fenerbahçe maçına odaklandıklarını belirterek, "Süper Lig'in lideriyle oynayacağız. Maça kafa olarak hazırlanıyoruz. Üst düzey bir konsantrasyon olacak. Son 3 maçta iyi bir performansımızın olduğunu düşünüyorum. Bunu Fenerbahçe maçında da devam ettireceğiz. Biraz daha haddimizi bilerek, üst düzey konsantrasyonla maça hazırlanıyoruz" dedi.
MUHAMMET: "KAZANMAYA GİDECEĞİZ"
Fenerbahçe deplasmanına kazanmak için gideceklerini belirten Muhammet Demir ise şunları söyledi:
"Bizim için zor bir deplasman. Fenerbahçe, tüm takımlar için zor bir deplasman. Bunun bilinciyle gideceğiz. Ama tabi ki, ne kaybetmeye, ne de beraberliğe değil kazanmaya gideceğiz."