Mehmet BULUT/ GAZİANTEP, () - SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'a transfer edilen 15 oyuncu düzenlenen toplantıda tanıtıldı.
Kırmızı siyahlı takımda transfer çalışmaları sürerken yeni sezonda forma giyecek 15 oyuncu, Celal Doğan Tesisleri'nde yöneticiler ve teknik ekibin katılımıyla düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan Teknik Direktör Okan Buruk, kulübe yakışır genç ve yeni bir takım kurduklarını söyledi. Buruk, takıma ileride büyük katkı sağlayacak oyuncular transfer ettiklerini belirterek, "Lig başladıktan sonra bunu daha iyi göreceğiz. Hiçbir zaman hedefimiz alt sıralar olmayacak, üstte nereyi yakalayabilirsek orayı kovalayacağız. Kimin aşağısı, kimin yukarısı için savaştığı belli olmadığı ligin içindeyiz. Küçük puan farklarıyla bazen Avrupa kupalarını kovalıyorsunuz, bazen alt sıralara inebiliyor. Hedefimiz Avrupa kupalarında mücadele etmek. Ligde de belli bir sıralamayı yakalayıp, hedeflerimiz üst sıralarda olmak. Lig başladığında performansımızın arttığını göreceğiz. Gün be gün gelişerek daha yukarılara çıkacağız. Bu konuda oyuncularıma çok güveniyorum. Lig içinde ne olacağı da belli olmuyor, kadro derinliğimizin olması bize olumlu yansır" dedi.
Gaziantepspor'da Mali Asbaşkan Bülent Konca ise yeni sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek kırmızı siyahlı takımın yüzde 70'inin yeni oyunculardan oluştuğunu ifade ederek, "Bu takım, taraftarlarımızın da desteğiyle özlenen başarılara namzettir. Gaziantepspor'un ve şehrin adını yüceltmek için çok çetin mücadele veriyoruz. Taraftarların büyük küçük demeden gücüne göre takıma destek vermelerini bekliyoruz. Bugün satışa sunduğumuz kombine kartlarının fiyatlarını makul seviyeye çektik, bu kartlara ilgi gösterilmesini istiyoruz. Formaları Gaziantepspor Store'de satışa sunduk, bu konuda da destek bekliyoruz. Pasolig karta kredi kart özelliği tanımlatarak kullanabilir, ulaşımda da kullanılabilir. Bu şekilde takımlarına destek verilebilirler" diye konuştu.
Konuşmaların ardından transfer edilen oyuncular kendilerini tanıttı.

FOTOĞRAFLI