Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR, yeni sezon çalışmalarına Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenmanla başladı. Buruk, Gaziantepspor'un bu yılki hedefinin Avrupa kupalarında oynamak olduğunu söyledi.

Gaziantepspor yeni sezon çalışmalarına Celal Doğan Tesislerinde yapılan antrenmanla başladı. Kırmızı-siyahlı ekibin başında sahaya çıkan teknik direktör Okan Buruk transfer çalışmalarıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Transfer çalışmalarında çok titiz davrandıklarını söyleyen Okan Buruk şöyle konuştu:

"Sezonu açtık önümüzde yaklaşık 7,5 haftalık bir dönem var. Çalışmalarımızı yapacağız, transfer çalışmalarımızı yapacağız. Şu anda elimizde bir kadromuz var bunun üzerine eklemeler yapacağız. Transferlerle birlikte iyi bir kadromuzun iyi bir takımımızın olacağını düşünüyoruz. Geçen seneden ayrılan oyuncularımız var. Önemli oyuncularımızda vardı, ama bize katılacak her oyuncunun da çok önemli olduğunu ve bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu anlamda transfer çalışmalarımızı en ince şekilde yürütüyoruz. Dikkatliyiz, açıkçası kulübümüze yakışacak genç, istekli, yaşlı bile olsa çok istekli bu takımda olmayı isteyen arkadaşlarla bu seneyi geçirmeyi istiyoruz. Uzun bir periyot, bunun içinde herkese ihtiyacımız olacak. Onun için sağlam kazanmayı isteyen hırslı oyuncu kadrosu oluşturmayı istiyoruz. Kadro derinliği de çok önemli bizim için. Çalışmalarımız devam edecek, en iyilerini bulacağız."

HEDEF AVRUPA KUPALARI

Gaziantepspor'un her zaman bir hedefinin olması gerektiğini belirten teknik direktör Buruk, "Bizim için önemli olan Avrupa kupalarına ulaşabilmek. Bu sene bizim için en önemli hedeflerden birisi bu olacaktır. Kadromuzu en iyi şekilde oluşturduktan sonra takviyelerimizi yaptıktan sonra, tam olarak nereye gidebileceğimiz daha belli olacak. Zaman zaman takımların arasındaki puan farkı çok az olabiliyor. Bazen küme düşmeye yaklaşıyorsunuz, bazen Avrupa'ya gitmeye" diye konuştu.

Futbolcular, düz koşuyla başlayan antrenmana ısınma hareketleriyle devam etti. Tesise gelen bir grup taraftar, tezahüratlarıyla takıma moral verdi.

FOTOĞRAFLI