GAZİANTEPSPOR teknik sorumlusu Tamer Tuna, takımın pozitif yönde artılarının olduğunu, Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'de riskler aldıklarını söyledi.
TUNA: "OYUNCULARIMIZ YÜREKLİ OYNADI"
3-2'lik galibiyetin ardından açıklama yapan Tamer Tuna, "Oyuncularımız inanılmaz yürekli ve kalpli değişim gösterdiler. Bu değişimi daha önceki maçlarda bizde analizlerimizde yaptığımızda ekip olarak, açıkcası bunları bu kadar kısa sürede elde edeceğimizi düşünememiştik. Çok olumlu, pozitif yönde takımın artıları vardı bunları çok çalıştık. 3 haftadır da bunların üzerinde duruyoruz. Bunların karşılığını almak güzel. Yani oyuncular bunu verecek kapasitede kapte oyuncular. Çünkü kafaları, her zaman bu yönde. Bunların karşılığını almak güzel, sonuç o yüzden güzel oluyor. Haksız penaltıdan sonra, oyuna ortak oluşu vardı Trabzonspor'un. Bunlar bizi olumsuz etkileyebilirdi. Ama oyuncularımız, maç boyuncu o konsantrasyonu ve kafalarını hep oyunda tuttular. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum" dedi.
AKÇAY: "MAÇIN İKİNCİ YARISINDAN MEMNUNUZ"
Mustafa Reşit Akçay ise, "Mağlup olduk ama maçın ikinci yarısından mumnunum. Riskler aldık. Bence deplasmandaki konsantrasyon eksikliğimiz bu maçta da devam etti. İlk yarı iyi tepkiler veremedik. Bu da bunun göstergesiydi. Telafi edilecek maçlar var. Gaziantepspor'u kutluyorum, galip geldi. Perşembe günkü Lazio maçına hazırlanacağız. Trabzonspor'uz, gücümüzü ve etkinliğimizi biliyoruz. Telafi edilecek olan süreç ve kalitemiz var. Umarım istediğimiz gibi geliştiririz" diye konuştu.