GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor maçında alınan mağlubiyette tek suçun kendisinde olduğunu söyledi. Sivasspor Teknik Sorumlusu Lopez ise, sezonun en iyi Sivasspor'unu gösterdiklerini kaydetti.

UYGUN: BENİM SUÇUM

4-0'lık mağlubiyette bütün suçun kendisinde olduğunu ifade eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, beklemedik bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Öncelikle Sivasspor'u kutlarım. Gayet iyi bir futbol oynadılar. Kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bugün hak ederek 3 puanı aldılar. Tabi maçın başındaki penaltı, ister istemez bizi bocalasada, Muhammet'in attığı gol ofsayt olmadığı içinde golü bulmakta zorluk yaşadık. Seyircimizi üzdük. Buradaki alınan mağlubiyet tamamen beni ilgilendiriyor. Benim suçum. Hata bendeydi o yüzden taraftarlarımızdan özür diliyorum. Önümüzdeki hafta telafi etmeye çalışacağız. Alacağımız galibiyetlerle de taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışacağız."

LOPEZ: İYİ GÜNÜMÜZDEYDİK

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Mendiondo Lopez ise, iyi günlerinde olduklarını belirterek, "Bugün iyi günümüzdeydik. Sezonun belki en iyi Sivasspor'undan birini gösterdik. Çok iyi mücadele ettik sahada, haklı bir galibiyet aldık. Gaziantep'te elinden geleni göstermeye çalıştı. Fakat biz daha üstün bir mücadele gösterdik ve galip geldik" dedi.