GAZİANTEPSPOR teknik sorumlusu Tamer Tuna, oyuncularıyla gurur duyduklarını belirtirken, Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa, yedikleri gollerin kendilerini demoralize ettiğini söyledi.
TUNA: "OYUNCULARIMIZLA GRUR DUYUYORUZ"
2-1'lik galibiyetin ardından açıklama yapan Tamer Tuna, "Maçın öncesinde tamamen kazanmaya yönelik oyuncularımıza karşı motivasyonumuz vardı. Daha doğrusu üstleri hedeflemek yada bulunduğumuz durumun üstüne çıkabilme adına çok önemliydi, bunun karşılığını vermeleri yine aynı mücadeleyi coşkuyu göstermeleri bizi çok mutlu etti. Onlarla gurur duyuyoruz. Tabiki 2'nci yarı sonuç içimizi ısıttı. Bu konuda hem fikiriz, herkes izledi bunu. Ama son ana kadarki mücadele, istek, arzu ve 4 maçta 4 galibiyetin oyuncularımız üzerindeki hakkı çok fazla. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum" dedi.
ÇAPA: "YEDİĞİMİZ GOLLER BİZİ DEMORALİZE ETTİ"
Fuat Çapa ise, "Bakıldığı zaman 3 haftadır galip gelen ve öz güvenle oynayan bir Gaziantep vardı. İleride etkili oynayan oyuncularının olduğunu biliyorduk. Özellikle de kontraya iyi çıkabildiklerini önceki maçlarda da gördük. Bundan dolayı da maçın ilk saniyesinden itibaren baskılı oynayıp, mümkün olduğu kadar ilerideki oyuncuları topla buluşturmama planımız vardı. Gol gelen kadar da bunu gayet iyi başardığımızı düşünüyordum. Ama bakıldığı zaman rakibin attığı gol ve öncesi biz oyuna hakim iken rakip golle buluştu. 1'inci ve 2'nci golün erken gelmesi bizi demoralize etti. Ama ikinci devreye bakıldığı zaman ne yaptığını bilen bir Kayseri Erciyes vardı" diye konuştu.