GAZİANTEPSPOR Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, kazanmak istedikleri maçtan bir puan aldıklarını söylerken, Bursaspor teknik direktörü Daum ise alınan bir puan ile namağlup unvanını sürdüren oyuncularını kutladı.
TUNA: KAZANMAK İSTİYORDUK
Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna, 0-0 biten karşılaşmanın galip gelmek isteyen iki takımın mücadelesi olduğunu ifade ederek, "Bugün çok kazanmak istedik. Ancak karşımızda iyi bir Bursaspor vardı ve onlar da kazanmak istedi. Maçın geneline bakıldığında iki disiplinli takımın mücadelesini gördük. Geride kalan 6 haftada 4 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberliğin hedeflerimiz adına çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. Gaziantepspor'u küme düşmemeye oynayan takım olmaktan ziyade üst sıraya oynayan takımlar arasında olması adına başarı elde ettik" diye konuştu.
Tuna, teknik heyetin göreve devamına ilişkin kararın ise kulübün 12 Ocak tarihinde yapılacak olağanüstü kongre sürecinin ardından netlik kazanacağını kaydetti.
DAUM: MUTLUYUZ
Bursaspor teknik direktörü Christoph Daum, Gaziantepspor karşısında bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 8 haftadır namağlup olarak çoğunluğu beraberlik puanlar aldıklarını anlatan Daum, "Bursaspor'u zor durumlardan bu duruma getirmek kolay değil. Bu başarıyı sağlayan oyuncularımı kutluyorum. 8 müsabaka içerisinde fazla beraberliğimiz var. Bugün de 6-7 pozisyonu gole çeviremedik. Attığımız şutları defans iyi bloke etti. Buna rağmen nerdeyse Cenk'in kafa vuruşu direkten döndü, gol olsa mağlup olabilirdik. Golü atanın kazanacağı bir müsabakaydı. İkinci devre yapılacak transferlerle ligde ve kupada çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" dedi.