SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, ligin 2’inci haftasında karşılaşacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Lige galibiyetle başlayan ve sahasında Kayseri Erciyes'i konuk edecek olan kırmızı siyahlılar, Celal Doğan Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklara başlattı. Kırmızı siyahlı oyuncular, düz koşu ile başladığı antrenmanı kondisyon hareketleri ile sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk, Sivas deplasmanında 3 puan alarak lige galibiyetle başladıklarını söyledi. Sivas karşısında zaman zaman bocalanmalarına rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Buruk, "Bu bizim için önemli bir galibiyetti. Bundan sonra Erciyesspor maçının hazırlıkları çok daha güzel olacak. Oyuncularımız başarıya aç ve kendilerine hedef koymuş oyuncular. Bu bizim en büyük umudumuz çünkü burada herkes bu sene en fazlasını verip, takıma katkı sağlayacak oyuncular" dedi.

İyi bir ekip kurduklarını ve takım olarak lige iyi hazırlandıklarını anlatan Buruk, "Çok fazla para harcamadan kaliteli oyuncuları buraya getirdik. Büyük bir rekabet olacak, kulübümüz açısından da ileriye dönük yatırımlar yapıldı. Kulübümüzün maddi geleceğini kurtarmış olacağız. Güzel, insani ve karakter olarak da çok sağlam bir ekip kurduk. Oyuncularımız ve teknik heyet olarak lige damga vurmak istiyoruz" diye konuştu.

Buruk, kendi sahalarında da oynayacakları ilk maçtan galip gelmeyi ve alacakları 3 puanı taraftara hediye edeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI