Mustafa Akın, İstanbul-

Galatasaraylı oyuncu Veysel Sarı, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 25 Ağustos'ta Manisa'da oynanacak Süper Kupa maçını kazanacaklarını ifade etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan GS Store mağazasında yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Veysel Sarı, TFF Süper Kupa maçı hakkında yöneltilen soru üzerine "Bir kupa varsa sonucu bellidir" ifadelerini kullandı.

2014-2015 sezonunun 4. yıldızı takmak için çok önemli olduğunu, sezon sonunda gülen taraf olmak istediklerini ve hazırlık kamplarının ağır ve yorucu geçtiğini belirten Veysel, 4. yıldıza ulaşmak için Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin şampiyonluğa değer katacağını belirtti.

Galatasaray'daki kamp ortamı hakkında da konuşan Veysel, "Bir arkadaşımız sakatlandığında bizim canımız acıyor. Mancini, Manchester City ile şampiyonluk yaşamış birisi. Ben de kendisinden önemli şeyler öğrendim. Her hocanın kendisine has bir tarzı vardır. Yeni bir hoca ve yeni bir ortam mevcut. Bu sezonun sonunda bir ilk yaşama ve tarihe geçme fırsatı var. Herkes tarihe geçeceğinin bilincinde. Bu da bizi daha çok birleştiriyor" dedi.

Geçen sezon Galatasaray'a 1 ay kadro dışında kalarak geldiğini belirten Veysel, "Devre arası kamp dönemi bir futbolcu için çok önemlidir. Bu kamptan yoksun geldim. Zaman zaman performansımda düşmeler oldu. Bu sene sezon başı kampı çok iyi geçiyor. En iyi şekilde çalışarak formanın hakkını vermem lazım. Sağ bek gelir ya da gelmez, önemli olan benim çalışmam. Kimin oynayacağı hocamızın takdiri" ifadelerini kullandı.

"TARIK'IN TRANSFERİ BENİ İLGİLENDİRMEZ. BEN KENDİ İŞİME ODAKLANDIM"

Eski takım arkadaşı Tarık Çamdal hakkında da konuşan Veysel, "Tarık adına her şeyin hayırlısı olsun. Tarık, çok samimi arkadaşım. Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Tarık'ın elinde olan çok fazla bir şey yok. Transfer olup olmaması beni ilgilendirmez. Ben sadece kendi işime odaklandım. En iyi performansımı göstererek, şans gelirse en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi.

"HİÇBİR FUTBOLCUNUN YERİ HAZIR DEĞİLDİR. FUTBOL BİZİM İŞİMİZ"

Sarı-kırmızılı oyuncu, bir gazetecinin "As takımda yerin hazır" demesi üzerine ise, "Futbolda öz güven çok önemli. O güveni hissettiğin zaman saha içinde daha farklı bir görüntüye bürünürsünüz. Hiçbir futbolcunun yeri hazır değildir. Futbol bizim işimiz. Bu iş gereğince iyi mücadele edip, Galatasaray'ın başarısı için ter döküyoruz. Benim yerime Hamit ağabey veya Furkan oynayabilir. Bu hocanın takdiri. Galatasaray başarılı oluyorsa, kimin oynadığının önemi yok" şeklinde cevap verdi.

"ERSUN YANAL İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖR, ÇALIŞTIRICI VE EĞİTMEN"

Fenerbahçe'den istifa eden teknik direktör Ersun Yanal hakkında da konuşan Veysel, Ersun Yanal'ın ayrılış süreci hakkında yorum yapmak istemediğini ifade ederek, "Ben bu tartışmalara girmek istemiyorum ama Ersun hoca, bana sağ beki sevdiren isimdir. Bence iyi bir teknik direktör, çalıştırıcı ve eğitmen. Bunu yaşayarak öğrendim" dedi.