Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAYLI futbolcu Selçuk İnan, Chelsea ile 1-1 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçının ardından yaptığı açıklamada, rövanş maçı öncesinde şartların eşit olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Bunu, kazanmayı çok istememize bağlıyorum. Avantajlı bir skor elde etmek istemiştik. Beklemediğimiz bir gol yedik. Daha sonra toparlanmasını bildik. İkinci yarı çok iyi oynadık ve golü de bulduk. Artık Londra'da şanslar eşit. Varımızı yoğumuzu ortaya koyup, tur atlamak istiyoruz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz."

Selçuk, kendi performansını nasıl bulduğuyla ilgili bir soruya, "Üst üste zorlu maçlar oynadık. Tabii ki yorgunluklar olacaktır. Kendi performansım değil ama takım olarak çok iyi mücadele ettik. Hataları da doğru işleri de beraber yaptık" yanıtını verdi.

Selçuk İnan, Chelsea'nin tecrübeli futbolcusu Frank Lampard ile karşılıklı oynadığı için heyecanlandığını da vurgulayarak, "O kendi mevkisinde artık bir efsane. Herkes kalitesini biliyor. Onunla karşılıklı oynamak da heyecan vericiydi. Güzel bir anı oldu" dedi.

kç (os)