Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, Sarı-kırmızılı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu. Buraya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Pandev, Galatasaray'ın tarihinde yer almak istediğini söyledi.

"FENERBAHÇE MAÇI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Goran Pandev'in öne çıkan sözleri şöyle;

Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Umarım takıma yardımcı olabilirim. Kazanma isteği olan bir takımdayım izlenimlerimin hepsi pozitif oldu. Benim için önemli bir karardı. Cesare Prandelli'nin beni istemesinden mutlu oldum. Prandelli çok büyük bir teknik direktör onunla iyi işlere imza atacağız. Muslera ile Lazio'da beraber oynadık. Sneijder ile Inter'de tüm kupaları kazandık.

Galatasaray'ı tüm dünya tanıyor. Burada her şeyi kazanmak istiyorum. Birçok önemli derbide oynadım. Fenerbahçe maçı için sabırsızlanıyorum. Takım kazanırsa hepimiz kazanırız. Bu benim için daha önemli. Dördüncü yıldızın önemini anlamasaydım buraya gelmezdim. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Tüm kupaları kazanabiliriz. Galatasaray tarihinde yer almayı istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Kariyerim boyunca 19 numaralı formayı giydim ve bu numarayla kupalar kazandım."