TEMSİLCİMİZİ SON 16'DA BEKLEYEN RAKİPLER; CHELSEA, BARCELONA, BORUSSİA DORTMUND, PSG, BAYERN MÜNİH, ATLETİCO MADRİD VE MANCHESTER UNITED OLDU EŞLEŞMELER PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00'TE YAPILACAK KURA ÇEKİMİYLE BELLİ OLACAK UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün ve bugün oynanan maçların ardından son 16'ya kalan takımlar belli oldu. Şampiyonada bir üst tura çıkan temsilcimiz Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kesinleşmiş oldu.

Temsilcimiz Galatasaray, Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Juventus'u 1-0 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kaldı.

Juventus'u yenerek son 16'ya kalan Galatasaray, grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir sonraki turda grup 1'incilerinden biriyle eşleşmeye hak kazandı.

Temsilcimizi son 16'da bekleyen rakipler; Chelsea, Barcelona, Borussia Dortmund, PSG, Bayern Münih, Atletico Madrid ve Manchester United oldu.

Bugün E,F,G ve H grubunda oynanan maçlar sonrası gruplarını 1. sırada tamamlayan Chelsea, Borrusia Dortmund ve Barcelona temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında yer aldı.

Dün oynanan karşılaşmalar sonrasında gruplarından lider olarak çıkan PSG, Bayern Münih, ve Manchester United da sarı-kırmızılılar'ı bekleyen diğer rakipler.

Son 16'ya kalan takımların eşleşmeleri Pazartesi günü saat 13.00'te yapılacak kura çekimiyle belli olacak. GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL / GH (GH)