GALATASARAY'IN HOLLANDALI YILDIZI SNEİJDER: "BURADA MUTLUYUM" "TRANSFER SEZONU AÇILDIĞINDA HER ZAMAN BU SÖYLENTİLER ÇIKIYOR. TRANSFER SEZONU KAPANDIĞI ZAMAN DAHA MUTLU OLUYORUM" "İKİNCİ SEZON ÇOK KOLAY OLMAYACAK. AMA BİZ BUNU BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ. TAKIMIM İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM" "CHELSEA MAÇI ZOR OLACAK. FAKAT BİZ İNANIYORUZ Kİ BİR ÜST TURA ÇIKACAĞIZ. SAVAŞACAĞIZ VE BİR ÜST TURA ÇIKACAĞIZ" Galatasaray'ın Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri Chelsea'yi eleyerek bir üst tura çıkacaklarına inandıklarını belirterek, "Biz iyi bir takımız. Savaşacağız ve bir üst tura çıkacağız" dedi.

Sneijder ayrıca, Galatasaray'da mutlu olduğunu ve takımında kalmak istediğini sözlerine ekledi.

Odeabank'ın Etiler Merkez Şubesi'nde düzenlenen bir etkinliğe katılan Wesley Sneijder, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligin ilk yarısını değerlendiren Sneijder, "İyi bir ilk yarı oldu. Şu an için endişelenecek bir durum yok. Kupada da son maçımızı kazandık. Böyle devam etmek istiyoruz. Ligde önümüzde iki maçımız daha var. Onları da kazanıp ilk yarıyı kapatmak istiyoruz" dedi.

Hollandalı oyuncu Fenerbahçe ile aralarındaki 11 puan farkının sorulması üzerine, "İkinci sezon çok kolay olmayacak. Ama biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Takımım için her şeyi yapacağım" diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmelerini de değerlendiren Sneijder, "Her zaman zorlu rakiplerle eşleşiyoruz. Sonuçta artık Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım kaldı. Biz her zaman büyük takımlarla eşleşmeyi seviyoruz. Tabii ki zor bir maç olacak. Fakat şunu söyleyebilirim; Biz inanıyoruz ki bir üst tura çıkacağız. Çünkü başka bir şansımız yok. Biz iyi bir takımız. Savaşacağız ve bir üst tura çıkacağız" şeklinde konuştu.

Transfer dönemindeki söylentilere de değinen Hollandalı oyuncu, "Ben şu an Galatasaray'dayım ve burada mutluyum. Bu yüzden burada kalmayı düşünüyorum. Transfer sezonu açıldığında her zaman bu söylentiler çıkıyor. Transfer sezonu kapandığı zaman daha mutlu oluyorum" ifadelerini kullandı.

Mancini ve Fatih Terim'den de söz eden Wesley Sneijder, "Her ikisi de farklı adamlar. Çünkü bütün teknik adamlar farklıdırlar. Bu yüzden taktik ve teknik aralarında farklılıklar var. Biz şu anda sert ve iyi antrenmanlar yapıyoruz. İyi oyun için buna da ihtiyacımız var" dedi.

"Mancini daha efektif mi oynatıyor?" şeklindeki soru üzerine ise Sneijder, "Buna önümüzdeki sezon cevap verebilirim. Şu anda bir şey söylemem mümkün değil. Mancini geleli henüz 2 ay oldu. Bizim zamana ihtiyacımız var. Lig arasından sonra puanları toplayacağız" yanıtını verdi.

Droga ile ilgili de konuşan Hollandalı yıldız, "O bir efsane. Takım için çok önemli bir isim. O maçta olmadığı zaman herkes özellikle de genç oyuncular kendisine ihtiyaç duyuyor. Bu yüzden Galatasaray için çok önemli bir isim" ifadelerini kullandı.

"Takımın lideri kim?" sorusu üzerine de Sneijder, şunları söyledi;

"Bana göre takımın bir lidere ihtiyacı yok. Biz takım olarak birlikte iyi oynuyoruz. Bu yüzden liderin kim olduğunu söyleyemem. Lidere değil, iyi bir takım olmaya ihtiyacımız var." MUSTAFA AKIN - İSTANBUL/ MA(GH)