Sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Galatasaray, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Günde çift antrenman yapan Galatasaray'da, İtalyan teknik adam Prandelli'nin tempoyu giderek arttırması futbolcuları zorluyor.

Galatasaray'ın bugün sıcak havada gerçekleştirdiği akşam antrenmanıyaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmanda önce pas çalışması yapan futbolcular daha

sonra iki grubu ayrıldı. Bir grup Prandelli yönetiminde el topu oynayarak alan paylaşımı çalışması yaptı. Diğer grup ise top kontrolü ve kısa pas çalışması

gerçekleştirdi. Çalışma dönüşümlü olarak devam ederken, İtalyan teknik adam, el topu oynandığı bölümde görüntü alınmamasını istedi.

Çift kale maçla süren antrenmanda, takımın en genç oyuncusu 17 yaşındaki Birhan Vatansever'i joker olarak kullanan Prandelli, toplu hücum ve defans organizasyonu üzerinde durdu. İtalyan teknik adam antrenman sırasında futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Sarı-kırmızılarda geçirdiği sakatlığın ardından ameliyat olan ve uzun bir tedavi süreci geçiren Aydın Yılmaz, çift kale maçta ilk kez takımda yer aldı.

Tecrübeli futbolcunun bir hayli hırslı olması dikkatleri çekti. Galatasaray, hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.