Galatasaray'da teknik adam arayışında ibre yeniden bir İtalyan çalıştırıcıya döndü. Mainz Kulübü ile olan mukavelesini feshedemeyince zorunlu olarak Galatasaray'a olumsuz yanıt veren Thomas Tuchel'in ardından, Benfica'nın başarılı teknik adamı Jorge Jesus da Sarı kırmızılı kulübe olumsuz yanıt verince rota yeniden Mancini'nin ülkesi Çizme'ye döndü.

Sarı kırmızılı kulübün hedefinde bu kez Udinese, Roma ve Zenit St. Petersburg kulüplerinde çalışan Luciano Spalletti var. Son olarak Zenit St. Petersburg'da 4 yıl çalışıp 2 şampiyonluk, 2 de lig ikinciliği elde eden ve geleneksel İtalyan teknik adamların aksine hücum futboluna yatkın olan Spalletti'nin hiçbir kulübü çalıştırmıyor olması bugüne kadar görüşülen teknik adamların aksine avantaj olarak görülüyor.

Başkan Ünal Aysal, teknik adam sorununu yönetim kurulunda da detaylı olarak gündeme getirmeyip, konuyu kendisinin çözeceğinin garantisini verdiği öğrenilirken, Spalletti ile yapılan görüşmeler sonucunda Dick Advocaat ya da Eric Gerets'in gündeme geleceği de öne sürülüyor.