Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY, Rize'de bırakılan 2 puanın ardından bu hafta Türk Telekom Arena'da karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçına kilitlendi.

Lider Fenerbahçe'nin Trabzon'da puan kaybedeceği umudunu taşıyan sarı kırmızılılar, Akhisar maçı öncesinde önemli bir sıkıntı yaşıyor. Orta alanın lideri Selçuk İnan'ın kart cezalısı olması, teknik direktör Mancini'yi tereddüte sevk etti. Selçuk İnan ilk yarıda da Akhisar'a karşı forma giyememiş ve sarı kırmızılılar sahadan yenik ayrılmıştı.

Selçuk İnansız oynamaya pek alışık olmayan teknik direktör Roberta Mancini ise orta alan kurgusunda değişikliğe gidecek. Selçuk İnan'ın boşluğunda Yekta Kurtuluş, Melo ile birlikte görev yaparken ayrıca takviye olarak Ceyhun Gülselam ön liberoya çekilecek. Böylece taktik olarak Melo'nun hücuma daha fazla katkı vermesi sağlanacak.

HAMİT HAZIRLANIYOR

Uzun süren sakatlığının ardından yavaş yavaş form tutmaya başlayan Hamit Altıntop'un, Akhisar maçının 18 kişilik kadrosuna alınması bekleniyor. İki haftadır A2 Takımı'nda forma giyen Hamit Altıntop'un form durumundaki gelişme teknik direktör Mancini'yi memnun etmiş durumda. Hamit'in profesyonel tavrı ve çalışkanlığı ile Mancini'den tam not aldığı öğrenildi.

DROGBA NE OLACAK?

Roberto Mancini'nin Rize maçı kadrosuna almadığı ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nın maçı için İstanbul'dan ayrılan Drogba, perşembe günü antrenmanda yer alacak. Teknik direktör Mancini'nin, Rize'de çok önemli bir fırsatı harcayarak galibiyetin kaçmasında pay sahibi olan Umut Bulut'un yerine Didier Drogba'ya forma vererek aralarındaki krizi bitirmesi bekleniyor.

kç (os)