UEFA Avrupa Ligi'nde yarın sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan İtalyan ekibi Juventus'un taraftarları, "Trabzon nerede?" sorusuna yanıt veremezken, "Galatasaray yenilgisi hala boğazımızda bir düğüm. Bu nedenle Trabzonspor'a çalışamadık" ifadesini kullandılar.

İtalya'nın Torino kentindeki Juventus Stadyumu, Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerine sebep olan Galatasaray maçının üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçmişken, yine bir Türk takımını ağırlamaya hazırlanıyor.

"GALATASARAY BİZE YETTİ"

Galatasaray tarafından Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin hayal kırıklığını halen üzerlerinden atamayan Juventus taraftarındaki genel görüş, Trabzon'un İstanbul'a çok yakın bir il olduğu, adını dahi yeni duymalarından ötürü Trabzonspor'un büyük ihtimalle zayıf bir takım olduğu ve Juventus'a eleneceği yönünde.

'ya konuşan bazı İtalyan taraftarların söyledikleri şöyle:

"Trabzon şehri nerede bilmiyorum. Kesinlikle Juventus yenecek. Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu da bilmiyoruz. Zira bize Galatasaray yetti, yenilgi boğazımıza düğümlendi."

"Trabzon nerede bilmiyorum, sadece Türkiye'de olduğunu biliyorum. Coğrafya çalışmadım. Ancak umarım Galatasaray'la yaşadıklarımızı, onunla da yaşamayız."

"Türkiye'de olduğu kesin, ancak gerçekten Trabzon'un nerede olduğunu bilemiyorum. Yaşasın Juve."

"Trabzon, İstanbul'a yakın bir kent olmalı. Sanırım hata yaptım (gülüyor)."

"Trabzon mu? Bilmiyorum nerede. Türkiye ligini çok takip etmiyorum. Kesinlikle orta seviyede bir takımdır. Bu nedenle Juve kesinlikle kazanır." eç (os)