BURSA’NIN İnegöl İlçesi’nde Galatasaray taraftarlarına ürün satmak için ilçeye gelen Galatasaray Store TIR'ına ilginç saldırı dikkat çekti.
İlçedeki Atatürk Heykeli önünde satış için bekleyen TIR'a dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından sprey boyayla, 'İnegöl Fenerbahçe' ve 'FB' yazıldı.
GALATASARAY ŞİKAYETÇİ OLDU
Galatasaray TIR'ının sorumlusu Mehmet Akbulut olayın üzerine İnegöl İlçe Emniyet ekiplerine haber vererek şikâyetçi oldu. Konu üzerine açıklamalarda bulunan Akbulut, "Olay muhtemelen dün gece oldu. Bugün sabah geldiğimizde araç bu şekildeydi. Üç gündür buradayız. Muhtemelen Fenerbahçeliler yapmıştır. Bilmiyorum ben burada kimseyi tanımıyorum. İlk defa böyle bir şey İnegöl’de başımıza geldi. Sabah geldiğimizde TIR bu haldeydi polise tutanağımızı tutturuyoruz. TIR'ın arka tarafını silmeye çalışacağız ön tarafıda bir şekilde kapatmaya çalışacağız" dedi.
Emniyet ekipleri araçta incelemelerde bulunduktan sonra tutanakları tutarak, sprey ile boyayan kişi ve ya kişileri bulmak için çalışmalar başlattı.