Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası finalisti Bursaspor ile yarın TFF Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Ankara Osmanlı Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak kolan mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma öncesi Galatasaray kafilesi, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Atatürk Havaalanı'ndan Ankara'ya hareket etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, havaalanında futbolcular ile fotoğraf çektirdi.

KAFİLEDE 9 OYUNCU YOK
Kafilede takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo yer almazken, sakatlığı süren Semih Kaya ve ameliyat olan Hamit Altıntop ise Ankara'ya götürülmedi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ayrıca, yeni transferlerden Carole ve Rodriguez'in yanı sıra takımdan gönderilmesi beklenen Yekta, Dzemaili ve Sercan Yıldırım ile kiralanması gündeme gelen Sinan Gümüş'ü de kafileye dahil etmedi.

18 KİŞİLİK KADRO
Sarı-kırmızılı kulübün 18 kişilik kafile kadrosunda şu isimler yer alıyor:
"Fernando Muslera, Eray İşcan - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz."
Öte yandan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Selçuk İnan, bu akşam saat 19.30'da TFF Süper Kupa için düzenlenecek basın toplantısına katılacak.