GALATASARAY'ın Bursasporlu Serdar Aziz'in transferi için görevlendirdiği Sportif Koordinatör Bülent Tulun, önce genç stoperle daha sonra yeşil beyazlı yöneticilerle bir araya geldi.
Serdar Aziz'i devre arasında renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, bugün harekete geçti. Bülent Tulun, Bursa'da önce sabah saatlerinde Serdar Aziz ve menajeri ile birlikte kahvaltıda görüştü, ardından da Bursaspor yönetimiyle masaya oturdu ve sarı kırmızılı takımın teklifini sundu. Görüşmelerde tarafların teklifi değerlendirmek için süre istedikleri öğrenildi.
2'NCİ BAŞKAN ŞEN: 
Doğan Haber Ajansı'na () görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü 2'nci Başkanı Rıdvan Şen, şunları söyledi:
"Bülent Tulun'la bir görüşme yaptık. İki kulüp çerçevesinde değerlendirmemizi yaptık. Bizden Serdar Aziz'i istediler. Satmayacağımızı, böyle bir düşüncemizin olmadığını söyledik. Makul karşıladılar. Ayrıca Serdar Aziz konusunun dışında biz de Galatasaraylı Yekta ve Ceyhun ile ilgilendiğimizi ifade ettik. Teknik direktörleri Mancini'nin hangi futbolcuları göndereceği konusunun netleşmediğini söylediler. Görüşmemiz bu şekilde geçti."   EK(CE/AÖ)
    EK (CE)