Galatasaray Olcan Adın'ın transferinde istekli olduğunu resmiyete döktü. Sarı kırmızılılar, TFF'nin yabancı kontenjanını 5+3 çevimesinin ardından kadrosunu yerli yıldızlarla güçlendirme amacında. Sarı kırmızılılar Olcan'ın transferinde Trabzonspor ile bir kırgınlık yaşamamak amacıyla oyuncuyla anlaşmadan once bordo-mavili kulübe resmi tekifi sundu.

Teknik direktör Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı kulübün oyuncu tarama ekibinin şiddetle önerdiği Olcan Adın için Galatasaray, 2 milyon euro + Emre Çolak ya da Yekta Kurtuluş'tan birini önerdi. Trabzonspor'un bu teklife nasıl bir karşılık vereceği merakla beklenirken özellikle oyuncu takasına yanaşıp, yanaşmayacakları da belli değil. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Yekta Kurtuluş'u transfer etmek isteyen bordo-mavili yönetimin bu teklife sıcak bakabileceği de ileri sürülüyor.

Olcan Adın ise Milli Takım kampında yaptığı açıklamada Trabzon'dan artık ayrılma zamanın geldiğini ve İstanbul'da futbol hayatını sürdürmeyi istediğini resmen açıkladı. Olcan yaptığı açıklamada, "Düzgün geldim, düzgün ayrılmak istiyorum. Beni satın, siz de para kazanın. Buradan ekmek yedim ancak artık kalmayı düşünmüyorum. Lütfen benim için gelen transfer tekliflerini değerlendirin" demişti

Kadir ÇETİNÇALI,İstanbul-

KÇ(UD)