İSTANBUL, () - BEKO Basketbol Ligi final serisi 6. maçında Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker'i 85-77 mağlup ederek seriyi 3-3'e getirdi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maçta Galatasaray Liv Hospital, ilk periyodu 24-13, devreyi de 40-38 önde kapattı. 3. periyodu da 58-60 önde geçen sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe Ülker'i 85-77 mağlup etti ve seride durum 3-3'e geldi.

4 galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluğunu ilan edeceği seride 7. ve son maç 19 Haziran Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak.

Galatasaray'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izlediği maç için salonda ve salon çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri protokol tribününden izlerken, Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özokur, Yalçın Haker ve Serdar Erkan ise protokol tribününün yanındaki 104 numaralı blokta yer aldı. Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ali Koç da karşılaşmanın 3. periyodunda salona gelerek, maçı protokol tribününden izledi.

Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal'ın, karşılaşmayı tribünde kadın ve çocuk taraftarlarla beraber izleyerek tezahürat yapması dikkat çekti.