GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN ZEMİN AÇIKLAMASI "KAR YAĞIŞININ AŞIRI YOĞUN OLMASI VE İRİ TANELİ DOLU ŞEKLİNE DÖNÜŞMESİ NEDENİYLE, ISITMA SİSTEMİNİN DEVREDE OLMASINA RAĞMEN SAHA ZEMİNİ KARLA KAPLANMIŞTIR" Galatasaray Kulübü, yoğun kar yağışı nedeniyle yarına ertelenen Juventus maçıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray - Juventus maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın zemininde bulunan ısıtma sistemi 10 dereceden itibaren devreye girmektedir.

Kar yağışının aşırı yoğun olması ve iri taneli dolu şekline dönüşmesi nedeniyle, ısıtma sisteminin devrede olmasına rağmen saha zemini karla kaplanmıştır. Bu durumun ardından karşılaşmanın hakemleri tarafından maçın ertelendiği açıklanmıştır.

REAL GALİP

Bu arada

Grubun diğer maçında Real Madrid, deplasmanda Kopenhag'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Real Madrid grubu 16 puanla lider tamamladı. Kopenhag ise topladığı 4 puanla son sırada yer aldı. GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL /