Galatasaray Kulübü'nün çalışanları için her yıl sonunda düzenlediği yılbaşı kutlaması yapıldı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Batı VIP Lounge'da gerçekleştirilen kutlamaya, kulüp başkanı Ünal Aysal, divan kurulu başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp çalışanlarının katıldığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, gecede konuşan Başkan Ünal Aysal, şunları söyledi: "Sizler sayesinde Galatasaray Kulübü tarihine geçecek bir altın yıl daha yaşadık ve bunu şu an beraber kutluyoruz. 2013 bütün zorluklara rağmen hepimizin çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız güzel bir yıl oldu. Hemen hemen yarıştığımız tüm branşlarda Avrupa'nın en üst düzey kulvarlarında göğsümüzü kabartacak başarılar elde ettik. Hiç kuşkusuz bu başarıda sporcu kardeşlerim kadar sahnede yer almayan arka planda büyük bir özveriyle çalışan sizlerin çok büyük katkıları var. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum."

Başarının Galatasaray ile özdeşleşmiş bir kavram olduğunu dile getiren Ünal Aysal'ın, şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Biz buna alıştık. Başarı bizleri daha büyük bir başarı için kamçılamaktadır. Bunu da biz alışkanlık haline getirdik. Bu nedenle, hedeflerimizi nasıl büyüteceğimizin çalışması içindeyiz. Bu açıdan 2014 yılı, kadar kolay bir yıl olmayacak. Üstün gayretlerimizle yeni hedeflerimize ulaşacağımıza ve 2014 yılının tarihimize unutulmayacak bir yıl olarak kayıt düşeceğine gönülden inanıyorum." os (os/fg)