UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Galatasaray, İtalya'nın Juventus takımını 1-0 yenerek ikinci tura yükseldi.Dün akşam yoğun kar yağışı nedeniyle 31'inci dakikasında ara verilerek ertelenen maça bugün kaldığı yerden devam edildi.

SNEIJDER TURU GETİRDİ
Gruptan çıkmak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Galatasaray, kardan temizlenen ancak zemini ağırlaşan sahada rakibine iyi direnerek aradığı golü bitime beş dakika kala Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile buldu.Drobga'nın ceza sahasında kafayla indirdiği uzun topu sağ çaprazda savunmaya rağmen yaptığı vuruşta ağlara gönderen Sneijder maçtaki tek golü kaydetti ve sarı-kırmızılıları ikinci tura taşıdı.

7 PUANLA TURLADIK
Kalan sürede ve üç dakikalık uzatma bölümlerinde üstünlüğünü koruyan Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrıldı. Galatasaray böylece Real Madrid'in 16 puanla lider olarak ikinci tura çıktığı B Grubu'nu İspanyol temsilcisinin ardından 7 puanla ikinci sırada tamamlayarak gruptan çıkmayı başaran ikinci ekip oldu.

JUVE Avrupa LİGİ'NE GİTTİ
Tur atlamak için beraberliğin yeterli olduğu Juventus, bu avantajını kullanamadı. B grubunu 6 puanla üçüncü sırada bitiren Juventus, bu sezon Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek. 4 puanla son sırada kalan Kopenhagen ise Avrupa'ya veda etti.