Uğur CAN, İstanbul- Yoğun kar yağışı nedeniyle Portekizli hakem Pedro Proença tarafından 31. dakikada ertelenen Galatasaray-Juventus maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

31. dakikadan itibaren oynanan maçta takımlar gol atmayı başaramadı.

Ancak; Juventus Teknik direktörü Conte maçın başlatılmasını istemedi. Galatasaray cephesi maçı oynayıp tamamlamak isterken, Juventus'un oynamak istemediği görüldü.

Juventus Teknik direktörü Conte ve futbolcular, zeminin sert olduğunu ve uzun süreli sakatlıklara yol açabileceğini dile getirirken, sergiledikleri tavır, mimik ve her hallerinden maçı ileri bir tarihe taşımak istedikleri anlaşıldı. CONTE SAHANIN ORTASINA KADAR GİDİP HAKEMLE TARTIŞTI Galatasaray antrenörü Tugay Kerimoğlu ise zeminde bir problem olmadığını anlatmaya çalıştı. Topu sektirmek istedi ancak top geriktiği gibi sekmedi. Bir ara Mancini ve Conte bir araya gelip kısa süre konuştular. Galatasaray cephesi maç takvimini sıkıştırmamak için bugün bu karşılaşmanın tamamlanmasını arzu ederken, Juventus ise önce sporcu sağlığını düşünüp sakatlık riskini dile getirmeye çalıştı.

Hakem ve gözlemciler herşeye rağmen son incelemeleri yaptılar ve maçı oynattılar.

Conte sahanın ortasına kadar gidip, hakemle tartıştı. Bu sahada nasıl maç oynatırsın diye söylendiği görülen İtalyan teknik adamın tüm çabaları sonuç vermedi. UC(MA)