BURSA'dan puanla dönen Medical Park Antalyaspor, şimdi gözünü hem kupada hem de ligde karşılaşacağı Galatasaray maçına çevirdi. Teknik direktör Samet Aybaba, "Şimdi Galatasaray'a yoğunlaşacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor'da Galatasaray maçlarının heyecanı yaşanmaya başladı. Bursa'dan çok kıymetli 1 puanla dönen kırmızı beyazlı takım, Galatasaray ile çarşamba akşamı kupada grup liderliği, 17 Şubat Pazartesi akşamı da Antalya'da ligin 21'inci haftasında karşı karşıya gelecek. Bursa deplasmanından 1 puanla dönmenin önemine değinen teknik direktör Samet Aybaba, “Bursa'da iyi oynadık, hak ettiğimiz puanı aldık. Tüm oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

AYBABA'NIN FİKSTÜR İSYANI

Samet Aybaba 21 günde 8 maç oynamalarına ise isyan etti. Aybaba, "21 günde 8 maç yaptık. Türkiye'nin her bölgesini dolaştık. Otobüsle, uçakla gitmediğimiz yer kalmadı. Oyuncularım, futbol adına çok iyi şeyler yaptı. Önemli olan iyi oynamak. İyi oynayıp kaybetseniz bile ilerideki maçları kazanma şansınız doğuyor. Oyuncularım ellerinden geleni ortaya koydu" dedi.

ANTALYASPOR YARIN GİDİYOR

Pazar akşamı Bursa'dan dönen Antalyaspor, çarşamba günü kupada Galatasaray ile oynayacağı grubun son maçı için yarın öğleden sonra İstanbul'a gidiyor. Bursa maçında görev alan oyuncularla sonradan oyuna girenlerin düz koşu yaptığı antrenmanda, oynamayanlar normal idman programını uyguladı.

Kupada final oynamayı hedeflediklerini bir kez daha vurgulayan Aybaba, “Şimdi 6 günde Galatasaray ile 2 kez karşı karşıya geleceğiz. Kupada yarı finali garanti ettiğimiz için Galatasaray ile ligde oynayacağımız maçın önemi daha büyük" dedi. (FOTOĞRAFLI)