Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul- Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşacak olması organizasyonun en çok konuşulan eşleşmelerinden biri oldu. Galatasaray'ın geçen yıl Real Madrid'i çalıştıran Morinho'ya karşı ikinci kez rakip olması ve bir Chelsea efsanesi olarak anılan Didier Drogba'nın yıllarca formasını giydiği Mavilere karşı bu kez sarı-kırmızılı formayı giyecek olması, Galatasaray-Chelsea eşleşmesini daha da popüler hale getirdi.

Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılan İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, yönetici Ebru Köksal ve İdari Menajeri Cenk Ergün kura çekimi öncesinde ve sonrasında ilginç olaylar yaşadı.

Devler Ligi kulüp yöneticilerin hemen hepsi Juventus'u eleyen Galatasaray'ı bir başka gözle karşıladı. Birçok kulüp üyesinin sarı-kırmızılı yöneticilere Chelsea karşısında başarılar diledikleri ve bir sonraki kura çekiminde karşılaşmayı umduklarını ilettikleri öğrenildi. Galatasaray'ın idare menajeri Cenk Ergün, birçok kulüp yöneticisin G.Saray hakkındaki övgü dolu sözlerini şöyle özetledi. "Galatasaray'ın geçen yılda gruptan çıkıp, Shalke'yi elemesi, ardından Real Madrid'i zorlaması Avrupa'da herkesin ilgisini çekiyor. Birçok kulüp yöneticisi takımımızın yanısıra stadımızı ve seyircimizi ilgiyle takip ettiklerini söyledi. Her sene bu Arena'da olmak çok farklı. Büyük kulüp yöneticileri G.Saray'ı Şampiyonlar Ligi Ailesi'nin önemli bir bireyi olarak tanımlıyor. Kura çekiminde gördüklerimiz, yaşadıklarımız bizi fazlasıyla gururlandırdı. Chelsea karşısında başarılı olmamız için çok içten dileklerde bulunduklarını bizzat yaşadık" dedi. KÇ(MA)