Barcelona ile sorun yaşayan ve bonservisi elinde olan Alves’e resmi teklif yapan 4 takımdan (Juve, Man Utd ve PSG ile birlikte) biri Galatasaray. Devler Ligi finali sonrası Brezilyalı yıldızın gideceği milli takım kampında Taffarel de devreye girecek. Transfer zor ama Cimbom ısrarcı.

 

Haber ile ilgili metin girin!.


 
Ga­la­ta­sa­ra­y’­da 6 Ha­zi­ra­n’­da Bar­ce­lo­na ile Ju­ven­tus ara­sın­da Ber­li­n’­de oy­na­na­cak Şam­pi­yon­lar Li­gi fi­na­li son­ra­sı önem­li ge­liş­me­ler ola­bi­lir.


 
Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, Bar­ce­lo­na ve Bre­zil­-ya­’nın sağ be­ki Da­ni Al­ves ile gö­rü­şü­yor. Geç­ti­ği­miz gün­ler­de “Ken­di­mi Bar­ce­lo­na­’nın dı­şın­da gö­rü­yo­rum” di­ye­rek ay­rı­la­ca­ğı me­sa­jı­nı ve­ren Al­ves için res­mi trans­fer tek­li­fin­de bu­lu­nan 4 ta­kım­dan bi­ri de Ga­la­ta­sa­ray. Di­ğer­le­ri ise Ju­ven­tus, Manc­hes­ter Uni­ted ve PSG.


 Fark 1.5 milyon Euro

 
Bar­ce­lo­na, 32 ya­şın­da­ki Al­ve­s’­e yıl­lık üc­re­ti olan 5 mil­yon eu­ro­nun al­tın­da bir ra­kam ver­mek is­te­di­ği için oyun­cu red­det­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar ise bo­nus­lar ha­riç yıl­lık 4 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret­le 3 yıl­lık söz­leş­me öner­di. Al­ves yıl­lık 5,5 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret ve 3 yıl­lık kon­trat ta­lep edi­yor. İş­te bu­ra­da dev­re­ye Ga­la­ta­sa­ray ve Bre­zil­ya­’nın ka­le­ci an­tre­nö­rü Taf­fa­rel gir­di. Tec­rü­be­li isim, Ga­la­ta­sa­ray ko­nu­sun­da Al­ves ile Dev­ler Li­gi fi­na­li son­ra­sı özel bir gö­rüş­me ya­pa­cak, dün­ya yıl­dı­zı­nı ik­na et­mek için me­sa­i har­ca­ya­cak.