Maltepe Galatasaraylılar Derneği'nin açılışı Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İkinci Başkan Özkan Olcay, Başkan Yardımcısı Ümit Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Necati Demirkol, Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ve çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.

Başkan Ünal Aysal yapmış olduğu konuşmada, "Bugün Galatasaray'ın yıldızları arasında bir yenisini ekliyoruz. Galatasaray, tüm toplum kuruluşları gibi gücünü toplumdan beraberlikten ve bu beraberlikten gelen sinerjiden alır. Ben ve yönetim kurulumuz, arkadaşlarımızı kutlamak yanında olmak ve yüreklendirmek için buradayız. Kendilerine başarılar diliyoruz. Tek yumruk, tek güç ve tek hedefli bir kulüp, bir sosyal kurum camia olarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Maltepe Galatasaraylılar Derneği Başkanı Azmi Oktay ise, "Ezelden beri gönül vermiş olduğumuz Galatasaray Spor Kulübü'ne Maltepe'den sevgi ve taraftar bağı oluşturmak ve Galatasaray ruhunu bölgemizde en güçlü şekilde yaşatabilmek amacıyla kurduğumuz derneğimizin tüm Maltepe ve Galatasaray camiasına hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. İSTANBUL /