Serhan Türk, Salzburg-

Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'ya geldi. İstanbul'dan özel bir uçakla Salzburg'da bulunan Wolfgang Amadeus Mozart Havalimanı'na gelen kafile, aprona gelen takım otobüsüyle havalimanından ayrılarak kamp yapacağı Windischgarsten bölgesine doğru yola çıktı.

Galatasaray'ı karşılamak için Wolfgang Amadeus Mozart Havalimanı'na gelen gurbetçiler, futbolcularla görüşme imkanı bulamadı.

Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ın 28 kişilik kafilesinde, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Alex Telles, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Armindo Bruma, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Oğuzhan Kayar, Emre Çolak, Veysel Sarı, Umut Gündoğan, Nordin Amrabat, Furkan Özçal, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Muhammed Alperen Uysal, İsmail Çipe, Hüseyin Altuğ Taş, Berk İsmail Ünsal, Emre Can Coşkun, Berk Yıldız, Birhan Vatansever, Emre Tosun, Eray İşcan yer alıyor.

Dünya Kupası'nda mücadele eden kaleci Fernando Muslera ve Aurelien Chedjou ile Felipe Melo ise daha sonra sarı-kırmızılı takımın kampına katılacak. Galatasaray, 10 günlük kamp süresince Avusturya ekiplerinden Vorwarts Steyr ve Rapid Wien ile hazırlık maçları yapacak.