SİVASSPOR, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, yaklaşık 1 saat süren kondisyon çalışması sonrasında teknik direktör Roberto Carlos'u kucaklayarak havuza soktu.
Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri ve pas çalışması yapan futbolcular daha sonra 1 saate yakın kondisyon çalıştı. Antrenmana, salonda çalışan Manuel Da Costa ile Kerem Bülbül katılmadı. Hava sıcaklığının 30 derecenin üzerinde olmasına rağmen hırslı ve azimli bir şekilde çalışan futbolcuların aynı zamanda neşeli oldukları görüldü.
"FİZİKSEL ANTRENMANDAN BİLE KEYİF ALIYORLAR"
Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Roberto Carlos, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili yöneltilen soruya, havuzda eğlenen futbolcuları göstererek, "Gördüğünüz gibi her şey çok güzel gidiyor. Normalde futbolcular fiziksel antrenman yaptıkları zaman, topsuz, koşulu antrenmanalar falan yaptıkları zaman pek hoşlarına gitmez ve genelde suratlarını asık görürsünüz. Ama bizim burada çok keyifli, çok eğlenceli bir ortamımız var. O yüzden bundan bile keyif alıyorlar. Şu anda en önemli olan şey bence bu." dedi.
"ADIM ADIM YÜKSELECEĞİZ"
Carlos, haftaya başlayacak Hollanda kampı ile ilgili yöneltilen soruya, "Gereken her türlü çalışmayı yapacağız. Fiziksel antrenmanlar olsun, topla yapacağımız çalışmalar olsun, fiziksel, tekniksel hepsini yapacağız. Adım adım üzerine koyarak gideceğiz. Bir anda çok yüklenmenin bir anlamı olmaz. Çünkü sezon başlarken onu düşürmemiz gerekir ama biz böyle yapmayacağız. Adım adım yükselterek gideceğiz ve sezon başına hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız." diye konuştu.
CARLOS'A HAVUZ SÜRPRİZİ
Daha sonra Carlos'a transferlerle ilgili soru yöneltildi. Bu sırada futbolcular Carlos'u kucaklayarak soğuk su havuzuna götürdü. Kucaklarında taşıdıkları teknik direktörleri ile birlikte havuza giren futbolcular, burada kısa bir süre Carlos'a su attı. Daha sonra sırılsıklam vaziyette sudan çıkan Carlos'un oldukça eğlendiği görüldü. Carlos ve futbolcular birlikte selfie çektirdi. Futbolcular antrenman sonrasında havuzda serinlerken, Carlos ile ıslak vaziyette taraftarlar ile fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI