Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yabancı futbolcu sınırlaması konusunda, "Kulüpler, yönetim kurulu kararı alıp bize bildirilirse, biz de federasyon olarak ona göre değerlendirme yapacağız" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binası önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği'nin bugün yaptığı toplantının, kendi aralarında yaptığı bir toplantı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Kulüpler Birliği, İstanbul bürosunu kapattığı gün, kendilerine TFF binasını Kulüpler Birliği toplantısını yapmak için kullanabileceklerini söylemiştim. Bugünkü toplantı da Kulüpler Birliği'nin kendi arasında yapmış olduğu bir toplantıdır. Kulüpler, yönetim kurulu kararı alıp bize bildirirse, biz de federasyon olarak ona göre değerlendirme yapacağız. Mühim olan Türk futbolunun menfaatidir. Ne yaparlar ne ederler bilemiyorum ama Türk futbolunun menfaati neyse onu yaparız. Kulüpler kararlarını oy birliği ile bize göndersinler, biz de ona göre bir karar vereceğiz."

Serhan TÜRK/İSTANBUL

st(gh)