KAYSERİ Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa, Pazar günü sahasında oynayacakları Gençlerbirliği maçı öncesi, tüm hesaplarını 3 puan üzerine kurduklarını söyledi.
Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Fuat Çapa, konuk ekiple oynayacakları karşılaşma öncesi medya mensuplarına yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği üç hafta üst üste kazandı. Özellikle, teknik direktör Mehmet Özdilek geldikten sonra. Gençlerbirliği kulübüyle iki sezon birlikte çalıştım oyuncuları tanıyorum. Bu hafta bizim adımıza çok önemli bir karşılaşma. Galip geldiğimiz taktirde rakibimizle olan puan farkını bire indireceğiz. Aynı zamanda diğer takımlarla olan puan farkı da böylece azalmış olacak. Onun için bu maçı mutlaka 3 puan almak istiyoruz "diye konuştu.
Çapa, Turgay Bahadır’ın sakatlığıyla ilgili olarak da "Daha zamanı var ama anlatmakta güçlük çekiyoruz. Turgay henüz hazır değil. Biz hem Turgayı kazanmak hem de takıma katkı sağlamasını istiyoruz. Ama bunu doğru zamanda yapmak istiyoruz.O açıdan Turgay bize ilk yarıda bir fayda sağlayamayacak’’ dedi.