Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, pazar günü yapılacak “Seçimli Olağan Genel Kurul” için oluşturduğu listeyi siyah-beyazlıların kulüp binasında Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim etti. Orman, listesini teslim ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİMİZ BİR LİSTE KURDUK”
Siyah-beyazlıların en önemli gündeminin şampiyonluk olduğunu belirten Orman, “Seçim gündem dışı kaldı. Pazar günü seçimimiz var. Cumartesi mali kongremiz var. Beşiktaş kongre üyelerine sesleniyorum. İkisine de gelsinler. Listeyi yaparken zorlandık. Çünkü tek başımıza girdiğimiz için de camiamız içerisinden girmek isteyen çok oldu. Listeyi hazırlarken önümüzdeki dönemde daha iyi hizmet edebileceğimiz liste kurmaya çalıştık. İcra ağırlıklı bir liste oldu. Çünkü inşallah bu sezonu şampiyon bitirdiğimiz takdirde Beşiktaş’ın önünde 3 senelik çok önemli bir süreç var. Bizden beklentiler yukarı çıktı. Bunları yerine getirebilmek içinde daha icraya yönelik bir yönetim kurulu kurduk. Yönetimden ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onlara teşekkür ediyorum. Bu görev yarışı. Birileri gidecek, birileri gelecek. Bir gün biz de gideceğiz, yerimize başkası gelecek. Listeye alamadıklarımız oldu. Ben de istedim ama liste sınırlı. Eski yönetimden 9 arkadaşımızla yola devam ediyoruz. Anca 5-6 arkadaşımızı değerlendirebildik. Camiamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Cumartesi mali genel kurula, pazar günü seçime, pazartesi günü de inşallah takımımızın alacağı galibiyetle de şampiyonluğa ulaşmış oluruz” şeklinde konuştu.

“ŞİMDİ DAHA TECRÜBELİYİZ”
"Başka adayların da çıkmasını isterdim" diyen Fikret Orman, “Tek aday olmanın avantajları da var, dezavantajları da var. Bu Beşiktaş camiasının bana göstermiş olduğu güveni gösteriyor. Bu önemli bir şey. Beklenti içindeyiz demek ki. En büyük hatalar kendiniz kuvvetli gördüğünüzde yapılırmış. Biz bu bilinçteyiz. Daha yapacak çok işimiz var. Daha tecrübeliyiz. İlk geldiğimiz gibi değiliz. Herkes Fikret Orman ve yönetimini tanıyor. Beşiktaş’ta önemli işler yaptığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in açıkladığı listede Fikret Orman’ın yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

ASIL ÜYELER: Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğlulları, Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan
YEDEKLER ÜYELER: Hakan Özköse, Erdal Karacan, Şafak Mahmut Yazıoğlu, Candaş Tolga Işık, Emre Kocadağ.” 

”OSMANLISPOR MAÇINA KUPAYI GETİRMEYECEĞİZ”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceklerini söyledi. Orman, ayrıca ligin son maçında oynayacakları Torku Konyaspor için Konya’ya günü birlik gideceklerini belirterek, “19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız” dedi.

Siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman, Kulüp binasında “Seçimli Olağan Genel Kurul” için listesini verdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilip getirilmeyeceği sorusunu Orman, şöyle cevap verdi:

“Önümüzde 2 maç var ve Beşiktaş da şampiyon olmuş değil. Biz Osmanlıspor’u yener veya berabere kalır isek ya da rakibimiz Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Fakat bunlar gerçekleşmiş değil. Bizi de kimse böyle bir şeye sokmuş olmasın. Beşiktaş takımı hala şampiyonluk kupasına konsantre olarak çalışmalarını teknik kadrosuyla devam etmekteler. Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceğiz öyle de bir talebimiz yok."

”19 MAYIS’TA KUTLAMA YAPACAĞIZ”

Torku Konyaspor karşılaşması için İstanbul’da oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu’na taleplerinin olmadığını belirten Orman, “Torku Konyaspor maçı için de Konya’ya gideceğiz. Günü birlik bir seyahat olacak. Belki maçın sonucuna göre hareket etmek lazım. Şu an açıklama yapmak doğru değil. Sonrasında 19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız” diye konuştu.