BEŞİKTAŞ Kulubü Başkanı Fikret Orman, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi davetiyle ilgili, "Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi.
Orman, Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği'nce açılan Beşiktaş Yaz Spor Okulu'nun açılışına katıldı. Ereğli Belediyesi'ne ait Kışla Halı Saha tesislerindeki açılışta Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç de yer aldı. Açılışta konuşan Orman, 60 sporcunun bulunduğu Yaz Spor Okulu'nun Ereğli ve Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diledi. Ereğli'de basketbol okulu da açmak istediklerini ifade eden Orman, şöyle dedi:
"Biz, bizim aile kültürümüzde yetişmiş çocuklara spor yaptırmak, onlara Beşiktaş kültürünü yaşatmak, öğretmek istiyoruz. Onun için bu futbol okullarına büyük önem veriyoruz. İnşallah hepimizi temsil edecek pırıl pırıl sporcu kardeşlerimiz spor yaparlar ve inşallah burada nice değerler Beşiktaş'a gelir."
Açılışın ardından gazetecilerin UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne davetiyle ilgili sorusunu cevaplandıran Orman, "Hayırlı olsun, Karadeniz'e de Beşiktaş'a da hayırlı olsun. Ben de Karadeniz çocuğu olduğum için hoşuma gidiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI