ADANA, () - PTT 1’inci Lig takımlarından Adanaspor’un akşam yaptığı antrenmanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Adanaspor Kulüp Başkanı Akgül ile birlikte izleyerek, Adanaspor’u Süper Lig’de görmek istediğini söyledi.
Mersin İdmanyurdu ile cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma öncesi Adana’ya gelen Beşiktaş kafilesi Mersin’e giderek kampa girerken, siyah beyazlı kulüp başkanı Fikret Orman, Adanaspor’un Osman Yereşen Tesisleri’de turuncu beyazlı takımın çalışmasını izledi.
Adanaspor’u en yakın zamanda Süper Lig’de görmek istediklerini söyleyen Orman, "Hayırlı bir sezon geçsin. Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Sakatlıktan yoksun ve hakem hatalarının az olacağı bir yıl geçmesi en büyük dileğimiz. Adana çok büyük bir şehir. Kesinlikle Süper Ligde temsil edilmesi lazım. Eskiden iki takımla Süper Ligde yer alırdı. Herkes adına Adana şehri güzel bir deplasman. Mersin İdmanyurdun’dan sonra Adanaspor’u da ligimize bekliyoruz" dedi.
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül ise ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fikret Orman’a ligde ve UEFA Avrupa Liginde başarı dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI