Trabzonspor'un eski yöneticisi olan ve Arveladze kardeşlerin Trabsonspor'a transfer edilmesinde kilit rol oynayan Cafer Hazaroğlu, bir hafta önce Ramada Otel'de yemek verdi. Yemeğe, Şota'yı ziyarete gelen ikiz kardeşi Arçil ve babasının yanı sıra eski başkanlardan Faruk Özak, eski Asbaşkan Nevzat Şakar ve eski yönetici Serdar Bali katıldı. Teknik direktörŞota Arveladze ise davetli olduğu halde yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için yemeğe katılmadı.


Ancak Ramada Otel'in restoranında yemek yiyen grubu görenler, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yakın çevresine haber uçurdu ve Şota Arveladze'nin, muhalif kanadın etkili isimleriyle yemek yediğini bildirdi.

Masadakinin Şota değil ikizi Arçil olduğunu anlayamayanlar böylece büyük bir yanlışa da imza attı.

KÖTÜ SONUÇLARIN ÜZERİNE YEMEK HABERİ GELİNCE...

Takımın kötü gidişinden rahatsızlık duyan ancak en azından 6 Aralık'taki kongreye kadar Şota Arveladze'nin takımın başında kalmasını isteyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu için yemek haberleri adeta bardağı taşıran son damla oldu. Şota'nın, kongrede kendisine muhalif kanatta yer alan, davalık olduğu ve her açıklamasında açıkça eleştirdiği eski başkan Faruk Özak'la yemek yemesine çok sinirlenen Başkan Hacıosmanoğlu'nun, Sportif Direktör Süleyman Hurma'yı arayarak, "Şota ile artık çalışmak istemediğimizi kendisine bildir" ifadesini kullandığı belirtildi. Şota'nın kararın bildirilmesinin ardından büyük şaşkınlık yaşadığı ve yakın çevresine, "Yöneticiler sürekli hakemlerden şikayet ediyor ve puanlarımızın gasp edildiğini söylüyordu. Takım kazanamıyor ama bunda hakemlerin ve şanssızlığın da etkisi büyüktü. Bu kararı beklemiyordum" dediği öğrenildi.
 
DAVET SAHİBİ DOĞRULADI: YEMEKTE ARÇİL VARDI

Şota Arveladze'nin Trabzonspor'daki sonunu hazırlayan yemeğin ev sahibi konumundaki ismi olan eski yönetici Cafer Hazaroğlu ise yaptığı açıklamada, yemekte Şota'nın değil ikiz kardeşi Arçil'in bulunduğunu doğruladı.

Hazaroğlu, "Şota'nın eski yöneticilerle yemek yediğiyle ilgili yapılan haberler gerçek dışı olup, yanlıştır. Bir hafta önce Şota'nın babası ve kardeşi Arçil Trabzon'a geldiler. Benim yakın aile dostlarımdır. Bizzat benim misafirim olarak yemeğe katıldılar. Eski yöneticileri olarak Sayın Faruk Özak, Nevzat Şakar ve Serdar Bali'nin katılımıyla yenen bir yemektir. Şota kendi isteğiyle yemeğe katılmamıştır. Speküle edilmemesi için açıklama gereğini duydum" ifadelerini kullandı.Fıkra gibi olay! Arçil'i Şota sanınca...