TÜRK futbolunda son 20 yıla damga vuran kalecilerden Fevzi Tuncay ilk antrenörlük deneyimine Altınordu’da başladı.
Muğla, Beşiktaş, Samsunspor, Malatyaspor, Gaziantepspor, Manisaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Giresunspor formaları giyen, faal futbolu 1.5 yıl önce Tavşanlı Linyitspor’da bırakan Tuncay, Altınordu Futbol Akademisi’nde göreve başladı. Tuncay, Ilie Datcu’nun direktörlüğündeki akademide kaleci eğitecek.
Kariyerinde U16 Avrupa, Atatürk, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Türkiye Kupası kalrıdan, 57 kez milli takımlarda yer alan Tuncay, "Hedefim Türk futboluna Avrupa’da forma giyebilecek kaleciler yetiştirmek. Birçok kaleci çıkaran Ege’de ve Altınordu’da büyük potansiyel var" dedi. Tuncay, genç kalecilere çok çalışmalarına da önerdi. Tuncay, geçen kasım ayında eski eşine olan nafaka borcu nedeniyle tutuklanmasıyla gündeme geldi.
TAHA'NIN AŞKI FUTBOL
Altınor'nun 1461 Trabzon’dan renklerine bağladığı Taha, futbolun hayattaki ilk önceliği olduğunu söyledi. Her zaman daha iyisini yapmayı hedeflediğini dile getiren genç golcü, "Tekliflr aldım ama Altınordu’yu kendimi geliştirebileceğim aile ortamı nedeniyle seçtim" dedi.