ZİRAAT Türkiye Kupası 4'üncü Tur maçında Süper Lig lideri Fenerbahçe'yle çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak olan PTT 1'inci Ligi takımı Fethiyespor, son antrenmanını Fethiye'de yaptı.
Fethiye Şehir Stadı'nda teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimde yapılan antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından orta ve şut çalışması yaptı. Futbolcuların özellikle şut çalışması sırasında neşeli tavırları dikkati çekti. Sakatlığı düzelen Ufuk Bayraktar'ın da yer alacağı Fenerbahçe maçı kadrosunda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığı açıklandı.
Antrenman boyunca oyuncuların performansını yakından izleyen teknik direktör Engin İpekoğlu, yarın sabah İstanbul'a hareket edeceklerini, sürpriz peşinde olduklarını dile getirdi.
FUTBOL HER TÜRLÜ SONA AÇIK
Fethiyespor Futbol Şube Sorumlusu Okan Uysal ise futbolun her türlü sonuca açık olduğunu söyledi. Karşılaşma öncesi takımda cezalı ya da sakat futbolcu bulunmadığını hatırlatan Uysal, "Yeni bir teknik kadromuz var. Maçlar 11'e 11 oynanıyor" diye konuştu. KAFİLE YARIN SABAH FETHİYE'DEN HAREKET EDİYOR
Yarın saat 06.15'de Fethiye'den otobüsle hareket edecek Fethiyespor kafilesi, saat 08.30'da Dalaman Havalimanı'ndan uçakla İstanbul'a gidecek. Kafileyi taşıyan uçak saat 09.15'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na inecek. Teknik heyet ve futbolcular saat 15.00'de Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde antrenman yapacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4 Aralık Çarşamba günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Emre Suna yapacak.