PTT 1'inci Lig takımı Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Fikstür avantajımızı kullanarak puan cetvelinde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.
Sorn 2 maçında Adanaspor'a 1-0, Mersin İdmanyurdu'na 3-1 mağlup olan Fethiyespor, Orduspor maçı hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadı'nda bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda, futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas kontrol ve şut çalışması yaptı. Engin İpekoğlu, çift kale maçta futbolcularına uyarılarda bulundu. Orduspor maçı öncesi lacivert beyazlı ekipte sarı kart cezalısı İrfan Başaran dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmadığı açıklandı.
'PUAN OLARAK İSTEDİĞİMİZ NOKTADAYIZ'
Son iki maçta puan alamadıkları için çok üzgün olduklarını belirten Engin İpekoğlu, göreve geldikten sonra yaptığı puan planlamasına bakınca, takımın istediği noktada olduğunu söyledi. Adanaspor karşısında kaybedilen 3 puanın ligdeki konumlarını sıkıntıya soktuğunu kaydeden Engin İpekoğlu, şöyle devam etti:
"Kendi evimizde Adanaspor'a mağlup olacağımızı hesaplamamıştık. Ancak puan olarak baktığımızda istediğimiz noktadayız. Diğer takımlara bakıldığı zaman, fikstür olarak da avantajlı durumda olduğumuzu düşünüyorum. Sağlıklı performans göstererek istediğimiz sonuçları almalıyız. Fikstür avantajımızı kullanarak puan cetvelinde üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."
'ORDUSPOR LİGDEKİ EN KALİTELİ FUTBOLCULARDAN KURULU'
Orduspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacaklarını anlatan İpekoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Orduspor'un bu ligdeki en kaliteli futbolculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Özellikle deplasmanlarda başarılı sonuçlar alıyorlar. Ancak biz yine de bu maçı kazanma düşüncesindeyiz. Umarım futbolcu arkadaşlarımız elinden geleni yapıp, görevlerini en iyi şekilde yerine getirirler ve biz de maçı kazanırız."
Fethiyespor-Orduspor karşılaşması, 1 Mart Cumartesi günü saat 14.00'te oynanacak.

ET(SU/AÖ) FOTOĞRAF