SPOR Toto Süper Lig'de yarın akşam Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi kente geldi. Özel uçakla Gaziantep'e gelen sarı lacivertliler, havalimanında taraftarların meşaleli yoğun ilgisiyle karşılandı.
Spor Toto Süper Ligi’nin 26'ncı haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, özel uçakla saat 16.30'da kente geldi. Havalimanında, Fenerbahçe'yi karşılayan taraftarlar en büyük ilgiyi futbolcu Volkan Demirel, Emre Belezoğlu, Raul Meireles ile teknik direktör Ersun Yanal'a gösterdi. Taraftarların aynı anda yaktığı meşaleler ile polis eskortu eşliğinde hareket eden Fenerbahçe kafilesi, havalimanından kalacakları otele geçti. Sarı lacivertli kafileyi karşılayan bazı taraftarlar ile polis arasında oluşan izdiham nedeniyle zaman zaman gerginlik yaşandı.
Sakatlığı bulunan Cristian Baroni ile yabancı kontenjanına takılan Michal Kadlec ve Samuel Holmen yer almadığı Fenerbahçe kafilesinde; Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow ve Pierre Webo yer aldı.
Öte yandan Beko Basketbol Ligi’nde yarın oynanacak Royal Halı Gaziantep maçı için kente gelen Galatasaray Liv Hospital kafilesi, havalimanı çıkışında Fenerbahçeli taraftarlarla karşılaştı. Yine yarın akşam oynanacak Gaziantepspor maçı için kente gelen Fenerbahçe futbol takımı kafilesini bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman geçerken, Fenerbahçe Ülker'in koçu 'Obradovic' lehine tezahürat yaptı.

AHÇ(HK/AÖ) FOTOĞRAF