İstanbul- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde saat 10.30'da başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman bireysel çalışmalarla sonlandırıldı.

Gökhan Gönül, sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amaçlı antrenmana çıkmadı ve çalışmalarını salonda sürdürdü. Emmanuel Emenike takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Pierre Webo'nun da tedavi ve çalışmalarına devam edildi. Sabah saatlerinde bir kız çocuğu dünyaya gelen Volkan Demirel de izinli olduğu için çalışmada yer almadı. FENERBAHÇE SİVAS'A 7 YABANCI İLE GİDİYOR ALPER POTUK DA KAFİLEDE Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 9 Şubat Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe' 20 kişilik kadrosu belli oldu.

Teknik Direktör Ersun Yanal maç kadrosuna 7 yabancı futbolcu alırken, bir isim maç günü tribüne çıkacak.

Sakatlığı süren Emenike ve Webo'dan yoksun sarı-lacivertli takımda iyileşen Alper Potuk da Sivas'a götürülecek. Yanal, sahaya süreceği ilk 11'e maç günü karar verecek. Kadroda şu isimler yer alıyor: Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Samuel Holmen, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Moussa Sow... ud (ud)