İstanbul- Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen "Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" yürüyüşü Bağdat Caddesi'nde Şaşkınbalkal'dan başladı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş için 13.00'te toplanıldı, saat 14.00'te ise Şaşkınbakkal'da yürüyüş başladı. Çok sayıda Fenerbahçe Taraftar Derneği'nin katıldığı yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erecek.

Yaklaşık 3 saat sürmesi beklenen yürüyüşün ardından maç bileti olan taraftarlar 19.00'da başlayacak Kasımpaşa maçına girecek. AZİZ YILDIRIM, TARAFTARLARI TÜRK VE FENERBAHÇE BAYRAKLARI İLE SELAMLADI Aziz Yıldırım'ın yanı sıra eski yöneticilerden ve Gazeteci Uğur Dündar, Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar ile binlerce Fenerbahçe taraftarı açtıkları çeşitli pankartlarla yürüyüşe geçti.

Aziz Yıldırım üstü açık bir araca binerek, Erenköy'de taraftarları eline aldığı Türk ve Fenerbahçe bayraklarıyla selamladı. ALİ KOÇ: "SADECE FENERBAHÇE İÇİN DEĞİL TÜRKİYE İÇİN ADALET İSTİYORUZ" Eski Yöneticilerden Ali Koç da yürüyüşe katılırken; "Doğru çalışan bir hukuk her kesime lazımdır. Bugün gelinen Türkiye'de sadece Fenerbahçe için değil Türkiye için adalet isediğimizi dile getirdik. Fenerbahçe'ye yapılan muamele kabul edilemez. Yürüyüş güzel başladı inşallah da güzel biteceğini düşünüyorum" dedi. ALİ İSMAİL KORKMAZ UNUTULMADI

Gezi olayları sırasında Eskişehir'de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz için yazılan marş da okunarak; "Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz..." sesleri yükseldi. MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ

Taraftarlar ayrıca, Mustafa Kemal'in askerleriyiz şeklinde sloganlar atarak, Her yer Taksim her yer Gezi diyerek ilerlediler.