FENERBAHÇE'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, belindeki ağrılar nedeniyle spekülasyon yaratıldığını ve hafta sonundaki maça yetişmeye çalıştığını söyledi.
Doğan Haber Ajansı ()'ya konuşan Mehmet Topal, "Her geçen gün ağrılarım azaldı. Bugün koşulara başlayacağım. İnsanlar bazı şeyleri çok kolay uyduruyorlar, ameliyat diye bir şey sözkonusu değil" dedi.
Milli takımın Kuzey İrlanda ile oynadığı maçta sakatlanan Mehmet Topal daha sonra kadrodan çıkarılmıştı.
Adana'da MR çektiren ve sonuçları temiz çıkan Mehmet Topal, belindeki ağrıları nedeniyle yine özel maç olan Belarus karşısında riske edilmemek için İstanbul'a gönderilmişti. 3 gün dinlendirilen Mehmet Topal için "ameliyat olması gerekiyor", "Devre arasında bıçak altına yatacak" gibi haberler çıktı.
Bu duruma hem üzülen hem de öfkelenen Mehmet Topal, çıkan haberlere anlam veremediğini ve insanların araştırmadan uydurdukları bu haberler ve söylentiler nedeniyle güç duruma düştüğünü söyledi.
Sarı Lacivertli takımın başarılı oyuncusu 'na yaptığı açıklamada, "Bir sıkıntı olmazsa hafta sonundaki maça hazırım" dedi.
Mehmet Topal şöyle konuştu:
"Ameliyat olacağım kesinlikle doğru değil. İnsanlar uyduruyor. Birkaç gün dinlendim. Ağrılarım her geçen gün azalıyor. Bugün koşulara başlayacağım. Ameliyat olacağım diye bir şey yok. Bir sıkıntı olmazsa hafta sonundaki maça hazır olacağım. Dediğim gibi uydurma haberler, özellikle de sosyal medyaya da düştüğünde daha da büyüyor. Devre arasında ameliyat olacağım da doğru değil, böyle bir rahatsızlığım yok." UD(UD/FG)