İstanbul- ÇOCUKLAR YILBAŞINI BİR AVM'DE FLASH MOB ETKİNLİĞİYLE KARŞILADILAR HİÇ BEKLENMEDİK BİR ANDA ORTAYA ÇIKAN ÖĞRENCİLER YILBAŞI ŞARKISI EŞLİĞİNDE DANS ETTİLER, AVM'DEKİ ZİYARETÇİLERİ MEST ETTİLER Türkiye'de ilk defa Keystone İlkokulu öğrencileri bir avm'de Flash mob gösterisi yaptı.

Hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan öğrenciler yılbaşı şarkısı eşliğinde dans ettiler. Amaçları eğlenmek ve eğlendirmek olan ve dans eden grubun liderliğini ise Fenerbahçeli futbolcu Kuyt'ın kızı Noella yaptı. Sarı-Lacivertli takımın tecrübeli ismi Kuyt da kızını avm'nin üst katından keyifle izledi. Aniden yükselen yeni yıl şarkısı ve alışveriş yapanların arasından beklenmedik bir anda koşup gelen çocuklar, dansları ile seyredenleri büyülediler. Avm'yi yeni yıl neşesiyle dolduran çocuklar, insanların şaşkın bakışları arasında hem şarkıları söylediler, hem de topluca dans ettiler. Flash mob nedir ?

Birbirini tanımayan bir grup insanın daha önceden belirlenen yer ve zamanda, yine önceden kararlaştırılan, amacı genelde eğlence olan bir eylemi gerçekleştirdikten sonra dağılmaları esasına dayanan bir sosyal aktivitedir.

Flash mob eylemleri genel olarak herhangi bir siyasi amaç içermez. Her şey bir flash mob eylemine konu olabilir. Örneğin bir grup insanın haberleşerek yastık savaşı yapmaları, herhangi bir yerde toplanıp dans etmeleri gibi yüzlerce örneği olabilir. UD (UD)