Fenerbahçeli Milli futbolcu Mehmet Topal ve eşi Selda Topal, geleneksel iftar davetlerini, önceki gün Rumelihisarı'nda verdi. Ünlü çift, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftarda Semiha Şakir Huzurevi sakinlerini ağırladı. Nezih Restaurant'da düzenlenen yemeğe yaklaşık 90 kişi katıldı.

Sanatçı Ziynet Sali ile Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak'ın da katıldığı iftarda hem duygusal, hem de eğlenceli dakikalar yaşandı. Kendilerini kapıda karşılayan Topal çiftine teşekkür eden Samiha Şakir Huzurevi sakinleri, "Geçen yılki keyifli buluşmanın ardından bu yılki daveti iple çektik. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz" dediler.

MEHMET TOPAL'DAN MİSKET ŞOV

İftar sonrası davet unutulmaz bir musiki gecesine dönüştü. Müzisyenlerin yaptığı müzikle coşan davetliler, ilerleyen dakikalarda kendi aralarında bir koro kurdu. Huzurevi sakinlerinden Ayten Hanım ve Faik Bey'in Vardar Ovası şarkısını seslendirmesiyle renklenen gecenin ilerleyen dakikaları fasıllı eğlenceye dönüştü. Mehmet Topal ve Ziynet Sali'nin de koroya vokal desteği vermesiyle herkes kendini piste attı. Misket havası ise geceye damga vurdu. Mehmet Topal davetlileriyle piste çıkıp karşılıkla oynadı. O anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Topal çifti, çıkışta misafirlerine özel hazırladıkları bayram hediyelerini dağıttı. Huzurevi sakinleri ise ev sahibi çifte "Unutulmaz bir gece ve bizim için müthiş bir moral oldu" diye teşekkür etti. Hazırlık kampı öncesi büyüklerinin hayır duasını alan Mehmet Topal da en az davetlileri kadar mutlu oldu.