CANER ERKİN: "TAKIM İÇİNDEKİ UYUM SAHAYA DA YANSIYOR" SALİH UÇAN: "FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM" Ligdeki ikinci yarı hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya'da sürdüren Fenerbahçeli futbolculardan Caner Erkin ve Salih Uçan, Fenerbahçe Televizyonu'na konuştular.

Caner ve Salih "Günün Röportajı" programında yaptıkları açıklamada, sezonun ilk yarısında ortaya koydukları performansta takım içindeki uyumun etkili olduğunu söylerken, ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir Fenerbahçe'nin olacağının da altını çizdiler.

CANER ERKİN: "İYİ BİR İLK YARI GEÇİRDİK"

Caner Erkin, ligin ilk yarısında ortaya konan etkili performansın sahaya ve skora yansıdığını belirterek, "Hocamızın, Başkanımızın ve Camiamızın beklediği gibi bir oyun ortaya koymaya çalışıyoruz. Bence iyi bir seviyedeyiz ve daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Lige mağlubiyetle başladık ama ardından peşi sıra gelen galibiyetlerle rakiplerimizle aramızdaki puan farkını koruduk. Bu yönden bakıldığında kötü bir ilk yarı geçirmedik, tam aksine çok iyi oldu. Biz çok iyi bir takımız ve çok iyi bir ekibiz. Takım içindeki uyum sahaya da yansıyor. İstekli ve arzulu oyunumuzu ligin ilk yarısında sahaya yansıtarak elimizden geleni yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN BİZİM SAHAYA KOYDUĞUMUZ FUTBOL"

Ligin ilk yarısındaki futbolu ikinci yarıda da sahaya yansıtacaklarını ve her maçı kazanmak için oynayacaklarını söyleyerek, "Biz her maça 3 puan için çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz. Rakiplerimizin ne durumda olduğu aslında bizi çok da ilgilendirmiyor, önemli olan bizim sahaya koyduğumuz oyunun skora nasıl yansıyacağıdır. Kendi oyunumuza ve futbolumuza bakarak liderliğimizi devam ettirerek iyi bir sezon geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SALİH UÇAN: "TAKIMDAKİ OLUMLU HAVA SAHAYA DA YANSIYOR"

Genç oyuncu Salih Uçan ise, takım içindeki olumlu havanın sahaya da yansıdığını söyleyerek, "Çok iyi bir takımız bu sene. Takımdaki arkadaşlık ortamı harika, aslında başarımızda bunun da etkisi oldu diyebilirim. Ağabey-kardeş ilişkisini sahaya da yansıttık ve takımdaki her oyuncu birbirine yardımcı oluyor. Birçok maçı son dakika da bulduğumuz gollerle kazandık. Bu da takımımıza güven getirdi. Son dakikada bulduğumuz gollerle gelen galibiyetler sayesinde bugün lideriz" dedi.

"FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM"

Uçan, ligin ikinci yarısında sahaya koyacakları performansın çok daha iyi olacağının altını çizerek,"Şimdiye kadar iyi bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Şu andaki hayalim Fenerbahçe kariyerimi; iyi futbol, çok sayıda gol ve Şampiyonlukla sürdürmek. Rakiplerimizle aramızda puan farkı var ama bizim için önemli olan önümüzdeki her maçı kazanmak. Şu an en yakın rakibimizle aramızda 8 puanlık bir fark var ancak bu çok da büyük bir puan farkı değil, bu nedenle bizim tek yapmamız gereken her maçı kazanarak liderliğimizi sürdürmek. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi oynayan, savaşan ve mücadele eden bir takım olacağız" açıklamasında bulundu. İSTANBUL /