ALTAY'ın iç transferde nikah tazelediği Emrah Kaya, Adana Demirspor'dan alınan Raşit Sevindir ve Ümraniyespor'dan kadroya dahil edilen forvet Tahir Kurt, yeni sezonda rakip kalecilerin korkulu rüyası olacak. Fenerbahçe patentli üç futbolcudan dostlukları 14 yıla dayanan Emrah ve Raşit, sarı lacivertli kulübün altyapısında birlikte top koşturduktan sonra 2005-06 ve 2008-09 sezonlarında Turgutluspor'un başarısı için ter döktü.
Altay, üçüncü sezonunu geçirmeye hazırlanan Emrah'ın, Raşit transferinde aktif rol oynadığı öğrenilirken, oda arkadaşı olan iki oyuncu Fenerbahçe altyapısından tanıdıkları Tahir'in de yeni takımına yabancılık çekmemesi için çaba gösteriyor. Yıllar sonra yolları İzmir'de kesişen üç futbolcu, Gölcük kampında hazırlıklarının kolej havasında geçtiğini belirterek, taraftarlara bol gol sözü verdi.
TRANSFERE FREN
Şu ana dek 11 yeni isimi kadroya dahil ettiklerini hatırlatan Başkan Vekili Sadettin Ünlü, "Acil ihtiyaç duyduğumuz mevkilere takviye yaptık. Artık bonservisi elinde olan ve maç başı ücretle oynayacak isimleri alabiliriz. Şimdilik beklemeye geçtik" dedi.
Siyah beyazlılar transferde Ofspor'dan Serkan ve Gökhan, Eskişehirspor'dan Yiğit, Ankara Demirspor'dan Burak, Aydınspor 1923'ten Bulut, Bursaspor'dan Onur, Kırklarelispor'dan Kürşat, İzmirspor'dan Enes, Adana Demirspor'dan Raşit, Güngören'den Bedri Can ve Ümraniyespor'dan Tahir'le anlaştı.

FOTOĞRAFLI