ZİRAAT Türkiye Kupası 4. turunda, PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, çalışmalarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman ile devam etti.
Beşiktaş maçında görev alan oyuncular dayanıklılık koşusu ve kuvvet çalışması yaparken diğer oyuncular üst sahada koşu, ısınma, top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçlarla antrenmanı tamamladılar.
Gribal enfeksiyonu bulunan Egemen korkmaz idmana katılmazken, sakatlığı süren Emre Belözoğlu'nun tedavisine ise tesislerde devam edildi.
Geçen sezon PFDK'dan aldığı cezalar nedeniyle takımı zor durumda bırakan ve taraftarların tepkisini alan Meireles, Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kartla sabırları bir kez daha taşırdı.
Beşiktaş derbisinin 30. dakikasında Veli ile olan mücadelesinde yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışı kalan ve takımını bu önemli maçta 10 kişi bırakan Raul Meireles'e yönetimin para cezası vermesi beklenirken, Ersun Yanal bugünkü antrenmanda Portekizli oyuncuyla yakından ilgilendi. Yönetim teknik heyetin raporunu beklerken,Meireles direkt kırmızı kart gördüğü için en az 2 maçta oynayamayacak.
DOSYA KABARIK
Geçen sezonun ilk yarısındaki maçta Galatasaray karşısında gördüğü kırmızı kart ve sonrasında hakeme yaptığı hareket nedeniyle PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılan ancak cezası Tahkim'de 4 maça indirilen Meireles; bu seneye oranla kadro zenginliği daha dar olan geçen sezon teknik heyet ve takımı zor durumda bırakmıştı.
Bate Borisov ile oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasında da kırmızı gören Portekizli oyuncu toplamda 13 maçta kart yüzünden forma giyememişti. Sakatlığı nedeniyle de bazı maçlarda oynayamayan Meireles'in bir sorununun olup olmadığı merak edilirken, Ersun Yanal bugün orta saha oyuncusu ile bir kez daha görüştü.
Antrenmanda samimi görüntüler veren ve derbideki kartın gelişme şeklini konuşan ikili objektiflere de aldırmadı. Birbirinin beline sarılan ikilinin önümüzdeki günlerde yapılması gerekenlerle ilgili konuştukları öğrenildi. UD(MA/FG)